METEO. Vreme deosebit de rece în Capitală

  • Vremea va fi deosebit de rece vineri în Capitală, iar până spre seară, trecător, va mai fulgui.
  • Temperatura maximă va fi de 0-1 grad.
381 afișări
Imaginea articolului METEO. Vreme deosebit de rece în Capitală

METEO. Vreme deosebit de rece în Capitală

Vremea va fi deosebit de rece vineri în Capitală, iar până spre seară, trecător, va mai fulgui. Temporar, vântul va avea intensificari cu rafale de 45-55 km/h, accentuând senzaţia de frig. Temperatura maximă va fi de 0-1 grad.

În weekend, vremea se va menţine deosebit rece, geroasă pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor, mai ales în zona preorăşenească. Minimele termice vor fi de -11 până la -7 grade, iar la amiază se vor înregistra valori de -2 - 0 grade. Vântul va sufla în general moderat, în medie cu 30 - 35 km/h, amplificând senzaţia de rece. Cerul va fi variabil, mai mult noros începând din seara zilei de sâmbătă. Se va semnala gheţus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici