METEO. Vreme rea în mai multe localităţi. COD ROŞU de ploi abundente emis de meteorologi

Meteorologii au emis luni o avertizare Cod roşu de ploi abundente pentru mai multe localităţi din judeţul Neamţ.

3377 afișări
Imaginea articolului METEO. Vreme rea în mai multe localităţi. COD ROŞU de ploi abundente emis de meteorologi

Sursa: Marian Ilie / Mediafax FOTO

Meteo. Cod roşu de ploi în Neamţ

Potrivit ANM, sunt vizate localităţile Crăcăoani, Poiana Teiului, Hangu din judeţul Neamţ.

În aceste zone se vor semnala averse torenţiale ce vor cumula 50 l/mp, după ce în zona avertizată în ultima oră s-au acumulat 40-50 l/mp.

Avertizarea este în vigoare până la ora 16.25.

CITEŞTE AICI: METEO. ANM anunţă Cod galben de ploi torenţiale, grindină şi vijelii în 31 de judeţe, până marţi dimineaţa

De asemenea, localităţile Piatra-Neamţ, Roznov, Piatra Şoimului, Săvineşti, Dumbrava Roşie, Zăneşti, Girov, Gârcina, Dobreni din judeţul Neamţ sunt sub avertizare Cod portocaliu până la ora 17.00.

Tot până la 17.00 sunt sub avertizare Cod portocaliu şi localităţile Babadag, Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Frecăţei, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Nalbant, Mihai Bravu, Nufăru, Beştepe din judeţul Tulcea.

De asemenea, până la 16.30 este Cod portocaliu în zona de munte a judeţului Gorj, iar până la 16.45 în localităţile Vulcan, Lupeni, Uricani şi în zona de munte a judeţului Hunedoara.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici