Prognoza meteo. De joi revine primăvara

  • Continuă să fie iarnă în toată ţara, până miercuri inclusiv
  • Până miercuri temperaturile nu trec de 7 grade, însă de joi revine primăvara
  • De joi maximele urcă până la 14 grade şi soarele revine în peisaj
1314 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. De joi revine primăvara

Prognoza meteo. De joi revine primăvara

Prognoza pentru ţară

La noapte să ştii că o să ningă în continuare la munte, în sud şi sud-vest şi se adună şi mai multă zăpadaă. Doar în Dobrogea o să fie lapoviţă. Vântul o să sufle în continuare destul de tare şi o să fie între -8 şi 2 grade.

Mâine ai parte tot de o zi de iarnă cu vreme rece şi ninsori prin sud-vest şi la munte. Doar în Dobrogea continuă precipitaţiile mixte. Zăpada se adună în continuare mai ales în Oltenia şi la munte. Vântul rămâne puternic, aşa că aşteaptă-te din nou la viscol şi vizibilitate redusă. Dacă totuşi trebuie se ieşi din casă ai mare grijă la polei. Maximele pornesc de la -2 grade şi se opresc la 6.

Miercuri ai parte tot de vreme rece, dar măcar ninsorile se răresc considerabil. La munte continuă să fie iarnă, cu strat important de zăpadă şi temperaturi scăzute. Vântul continuă să sulfe tare, aşa că şi miercuri o să ai impresia că e mult mai frig afară.  Maximele vor fi curpinse între -1 şi 7 grade.

Ziua de joi vine cu veşti bune. Vremea se încălzeşte şi ninsorile devin o amintire. Ai parte însă de lapoviţă  la munte şi de ploi prin vesti, sud-vest şi  centru. Vântul nu se domoleşte, dar măcar maximele sunt cuprinse între 4 şi 14 grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală la noapte ai parte de viscol şi -2 grade. Mâine  o să fie tot iarnă în toată regula. Peste zi mai ninge, vântul suflă cu putere, aşa că o să fie viscol, iar cele 3 grade din termometre o să-ţi pară mult mai puţine, dacă totuşi decizi să ieşi din casă.

Miercuri ninsorile se opresc, dar tot o să fie frig. O să fie în jur de 4 grade, vântul o să sufle tot cu putere, iar soarele nu revine în peisaj.

Joi însă vremea revine la sentimente mai bune. Soarele se vede printre nori, vântul se domoleşte şi mercurul din termometre urcă până la 13 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici