Prognoză METEO pentru Bucureşti. Caniculă şi disconfort termic, în următoarele ore. Cum va fi vremea de miercuri

  • Meteorologii anunţă caniculă până duminică în Bucureşti.
  • Indicele de confort termic va depăşi pragul critic, însă miercuri şi joi după-amiază vor fi condiţii de ploi şi vânt.
663 afișări
Imaginea articolului Prognoză METEO pentru Bucureşti. Caniculă şi disconfort termic, în următoarele ore. Cum va fi vremea de miercuri

Prognoză METEO pentru Bucureşti. Caniculă şi disconfort termic, în următoarele ore. Cum va fi vremea de miercuri

Conform prognozei speciale emisă pentru Bucureşti, de marţi ora 10.00 până miercuri ora 9.00, vremea va fi călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea atinge pragul critic de 80 de unităţi.

Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi după-amiaza şi seara, vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi
intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 18...19
grade.

Începând de miercuri, ora 9.00, până duminică, la ora 21.00, vremea se va menţine călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creştere.

În a doua parte a zilelor de miercuri (7 iulie) şi joi (8 iulie) probabilitatea de apariţie a fenomenelor specifice instabilităţii atmosferice (averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului) va fi ridicată.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 şi 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 17 şi 21 de grade

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici