Prognoza pentru începutul săptămânii. Cum va fi vremea luni, în Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică seară prognoza pentru primele zile ale săptămânei următoare.

1987 afișări
Imaginea articolului Prognoza pentru începutul săptămânii. Cum va fi vremea luni, în Bucureşti

ÎN ŢARĂ (luni): Vremea va fi în general frumoasă şi mult mai caldă decât normal în a doua decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a ţării, dar în special în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în cursul nopţii în vestul şi nord-vestul teritoriului, unde spre dimineaţă izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări la munte, la altitudini mari, dar local şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade, mai ridicate (până la 16...18 grade) în Subcarpaţii Moldovei şi de Curbură şi în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 6...7 grade în dealurile din Banat şi Crişana. Dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă pe arii restrânse, cu precădere în centrul ţării.

ÎN ŢARĂ (marţi): Deşi în vestul şi în nordul ţării valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul precedent, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei în regiunile intracarpatice, iar noaptea şi în restul teritoriului, dar numai pe spaţii mici va ploua slab. La munte, în special în Carpaţii Orientali, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade. Izolat se va semnala ceaţă.

LA BUCUREŞTI (luni) : Vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 13...15 grade, iar cea minimă de 0...1 grad, uşor mai scăzută în zona preorăşenească, unde vor fi condiţii de ceaţă, mai ales noaptea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici