Prognoză specială pentru Capitală. 20 de grade şi cer noros

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă o prognoză specială pentru Bucureşti, anunţând că vremea se va ameliora din punctul de vedere al ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 20 grade.

141 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Capitală. 20 de grade şi cer noros

Prognoză specială pentru Capitală. 20 de grade şi cer noros

Prognoza specială pentru Bucureşti este valabilă pentru sâmbătă între orele 10.00 – 18.00.

Potrivit meteorologilor, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor şi va fi răcoroasă.

Cerul se va menţine noros pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 18...20 grade.

Vântul va sufla în general moderat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici