Vremea în Bucureşti: Meteorologii anunţă vânt puternic şi ploi torenţiale, cu descărcări electrice

În intervalul 20.05 ora 10:00 - 21.05 ora 08:00, în Bucureşti, cerul, variabil, va avea înnorări mai accentuate spre seară şi noaptea, când vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi averse cu carater torenţial, anunţă ANM.

1411 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti: Meteorologii anunţă vânt puternic şi ploi torenţiale, cu descărcări electrice

Vremea în Bucureşti: Meteorologii anunţă vânt puternic şi ploi torenţiale, cu descărcări electrice

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi, în medie, 10...15 l/mp şi izolat 25 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 10...11 grade.

În intervalul 21.05 ora 08:00 - 21.05 ora 21:00 vemea se va răci accentuat faţă de ziua precedentă, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va avea înnorări şi temporar, mai ales în prima parte a zilei, va mai ploua. Vântul va sufla moderat şi cu unele intensificări. Temperatura minimă va fi de 9...11 grade.

Vremea în ţară. Alertă meteo ANM: Cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii în 15 judeţe

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici