Vremea în Bucureşti. Prognoza METEO specială: temperaturi ridicate şi ploi de vară în Capitală

  • Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis miercuri o prognoză specială pentru Bucureşti.
  • Se anunţă temperaturi de 34 de grade, însă după orele amiezii apar ploile de vară.
2145 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti. Prognoza METEO specială: temperaturi ridicate şi ploi de vară în Capitală

Miercuri între orele 10.00 - 23.00, vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic ridicat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 34 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după orele amiezii, când va fi în creştere probabilitatea pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului.

CITEŞTE AICI: Avertizare METEO Cod galben, valabilă în Bucureşti şi 18 judeţe. Vremea miercuri, 11 august. Harta publicată de ANM

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici