VREMEA în Europa. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Ţările din Europa, şi mai ales din sudul continentului, se vor confrunta cu un val de căldură în următoarea perioadă, temperaturile putând ajunge şi până la 41 de grade, informează weatheronline.co.uk.

2131 afișări
Imaginea articolului VREMEA în Europa. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea în Europa. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Valul de căldură, venit din sudul continentului, va afecta ţări precum Spania, Franţa sau Grecia.

La Madrid sunt prognozate temperaturi de până la 41 de grade miercuri şi joi, în timp ce la Paris (Franţa), Atena (Grecia) sau Belgrad (Serbia) sunt aşteptate temperaturi de 36-37 grade Celsius.

În  nord se vor înregistra temperaturi mai mici, cu maxime de 22-23 de grade Celsius, cu şanse de precipitaţii şi descărcări electrice.

sursa: weatheronline.co.uk

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici