VREMEA în următoarele două săptămâni. Vară capricioasă la final de iulie

Vremea rămâne călduroasă în următoarea perioadă, iar maximele vor ajunge în unele zone ale ţării la 32 de grade Celsius. Sunt posibile averse în unele zile în majoritatea regiunilor, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

1777 afișări
Imaginea articolului VREMEA în următoarele două săptămâni. Vară capricioasă la final de iulie

VREMEA în următoarele două săptămâni. Vară capricioasă la final de iulie

VREMEA, Banat, 20 iulie-3 august

În Banat, vremea se va încălzi până în data de 22 iulie, când media maximelor termice se va situa în jurul a 30 de grade. În 23 iulie va fi o răcire de aproximativ 2 grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 30 de grade. În a doua săptămână, media temperaturilor maxime se va situa între 27 şi 29 de grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată între 24 şi 29 iulie.

 

VREMEA, Crişana, 20 iulie-3 august

În Crişana, vremea se va încălzi până în data de 21 iulie, când media maximelor termice se va situa în jurul a 29 de grade. Până pe 23 iulie va fi o răcire de aproximativ 3 grade, apoi maximele termice vor creşte uşor. În a doua săptămână, media temperaturilor maxime se va situa între 26 şi 28 de grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată între 25 şi 30 iulie.

 

VREMEA, Transilvania, 20 iulie-3 august

ANM anunţă că în Transilvania vremea va deveni treptat apropiată de normalul perioadei. Astfel, în prima săptămână, în medie, maximele termice vor fi în jurul a 26 de grade, iar minimele nocturne de 13...14
grade, în timp ce pe parcursul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va fi de 26-28 de grade, iar cea a minimelor termice de 14...15 grade. Probabilitatea pentru averse, posibile zillnic, va fi mai ridicată în intervalele 22-24 iulie şi 26-29 iulie.

 

VREMEA, Maramureş, 20 iulie-3 august

În Maramureş, vremea va fi apropiată de normalul perioadei. Astfel, în prima săptămână, în medie, maximele se vor situa în jurul a 26 de grade, iar media minimelor nocturne va fi de 12-14 grade, în timp ce pe parcursul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va fi de 26-27 de grade, iar cea a minimelor termice de 14-15 grade. Probabilitatea pentru averse, posibile zillnic, va fi mai ridicată în intervalele 22-23 iulie şi 25-29 iulie.

 

VREMEA, Moldova, 20 iulie-3 august

În Moldova, până în data de 24 iulie, media temperaturilor maxime va oscila în jurul a 28 de grade, iar în următoarele două zile va creşte la 30 de grade. În cea de-a doua săptămână, maximele termice se vor situa, în medie, între 29 şi 31 de grade. Probabilitatea mai mare pentru averse va fi în intervalele 20-21 iulie şi în unele zile ale cele de-a doua săptămâni.

 

VREMEA, Dobrogea, 20 iulie-3 august

În Dobrogea, în prima săptămână, media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 27 şi 29 de grade, iar a minimelor între 17 şi 19 grade. În cea de a doua săptămână nu vor fi modificări semnificative astfel încât maximele se vor situa, în medie, între 28 şi 30 de grade, iar media minimelor va fi de 19....20 de grade. Condiţii pentru averse vor fi la începutul intervalului şi posibil după data de 30 de iulie.

 

VREMEA, Muntenia, 20 iulie-3 august

În Muntenia, vremea va fi călduroasă. Media maximelor termice se va situa în jurul a 31 de grade pe 21 şi 22 iulie. În 23 şi 24 iulie această medie va fi de 29-30 de grade, apoi ea va creşte spre 32 de grade pe 26 iulie, medie ce se va menţine cu mici variaţii până la sfârşitul intervalului de prognoză. Media minimelor termice va fi în jur de 17 grade. Probabilitatea mai ridicată de averse va fi pe 20 iulie, în intervalul 23-25 iulie, precum şi în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

 

VREMEA, Oltenia, 20 iulie-3 august

Şi în Oltenia vremea va fi călduroasă. Media maximelor termice se va situa în jurul a 31 de grade pe 21 şi 22 iulie. În 23 şi 24 iulie această medie va fi de 28-29 de grade, apoi ea va creşte spre 30-31 de grade pe 25 iulie, medie ce se va menţine cu mici variaţii până la sfârşitul intervalului de prognoză. Media minimelor termice va fi în jur de 17 grade. Probabilitatea mai ridicată de averse va fi în intervalul 23-29 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici