1,2 milioane de persoane au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Peste un milion de bucureşteni şi turişti au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

8013 afișări
Imaginea articolului 1,2 milioane de persoane au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

1,2 milioane de persoane au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

1,2 milioane de bucureşteni şi turişti au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.,

„Mulţumesc tuturor vizitatorilor şi organizatorilor pentru că au reuşit să creeze o atmosferă de bucurie şi sărbătoare! Vă aşteptăm la ediţia de anul viitor”, încheie primarul general al Capitalei.

Primăria Capitalei, prin Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, a organizat în Piaţa Constituţiei, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2023, cea de-a 16-a ediţie a Târgului de Crăciun Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici