A doua dezbatere electorală - Ponta: De la 18 ani lucrez şi învăţ pentru România. Voi fi un preşedinte bun şi pentru Iohannis

Candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la B1TV, că de 18 ani lucrează şi învaţă pentru România, subliniind că va fi un preşedinte bun şi pentru Klaus Iohannis şi pentru cei care au votat cu altcineva.

204 afișări
Imaginea articolului A doua dezbatere electorală - Ponta: De la 18 ani lucrez şi învăţ pentru România. Voi fi un preşedinte bun şi pentru Iohannis

A doua dezbatere electorală - Ponta: De la 18 ani lucrez şi învăţ pentru România. Voi fi un preşedinte bun şi pentru Iohannis (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Victor Ponta s-a adresat, în mesajul de la finalul dezbaterii cu contracandidatul Klaus Iohannis, milioanelor de români cu care s-a întâlnit "şi la Dorohoi, Reşiţa, şi la Babadag, şi la Carei, şi la Torino, şi la Madrid, şi la Chişinău, în Cernăuţi, în toate oraşele şi comunele din această ţară care m-au votat la primul tur cu 95% dar şi celor care l-au votat cu domnul Iohannis sau pe orice alt candidat".

Ponta a declarat că, după 10 ani de dezbinare, "România are o şansă extrarodinară să meargă în direcţia bună, în primul şi în primul rând să reparăm nedreptăţile de atunci din 2010-2011".

"Am dat înapoi pensiile, salariile am făcut dreptate oamenilor, dar avem în continuare de ţinut acest ritm", a precizat candidatul PSD.

El le-a mai transmis românilor, la B1TV, că România are nevoie de "dialog şi de linişte" şi că nu mai vrea să vadă "ura şi atacurile la familie".

Ponta a afirmat că este "absolut convins" că poate fi "preşedintele care-i uneşte pe români". "Ştiu ce am de făcut, am 42 de ani. De la 18 ani lucrez şi învăt pentru această ţară şi cel mai mult şi cel mai mult îmi doresc un lucru pe care-l doresc tuturor celor care se uită acum la la mine: mama mea şi bunica mea, care sunt pensionare aici, în România, să poată trăi cât o vrea Dumnezeu într-o ţară normală, copiii mei, care trăiesc acum în România, să trăiască şi peste 10 şi peste 20 de ani, să aibă o şansă cu toţi copiii din această ţară să-şi ducă viaţa mai departe în România", a precizat Victor Ponta.

El a subliniat, totodată, că va construi ce s-a stricat în ultimii 10 ani, iar cei vinovaţi vor plăti.

"Eu am mare încredere în România, sunt foarte mândru că sunt român, sunt absolut convins că putem fi o ţară mai bună şi că rănile făcute în aceşti 10 ani de oameni care au greşit şi care sigur vor răspunde pentru ceea ce au făcut putem noi cei de la USL, noi cei în care aţi avut încredere în 2012, să le închidem şi putem construi tot ceea ce s-a stricat în acei ani", a spus Ponta.

"Voi fi un preşedinte bun şi pentru domnul Iohannis şi pentru cei care votat cu orice alt candidat pentru că de asta are foarte mare nevoie România", şi-a încheiat Ponta mesajul către români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici