A doua întâlnire a lui Traian Băsescu cu susţinătorii săi de pe Facebook. Declaraţiile preşedintelui

Preşedintele României, Traian Băsescu, s-a întâlnit din nou, vineri, începând cu ora 17:00, cu susţinătorii săi de pe Facebook. Cea de a doua întâlnire a preşedintelui cu fanii de pe Facebook face parte tot din cadrul ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival.

740 afișări
Imaginea articolului A doua întâlnire a lui Traian Băsescu cu susţinătorii săi de pe Facebook. Declaraţiile preşedintelui

Traian Băsescu (Imagine: www.ltv.ro)

DECLARAŢIILE PREŞEDINTELUI:

- În mod categoric am încredere în comerţul electronic, în 5-10 ani nu vom mai merge nici măcar la Carrefour, vom comanda chiar şi roşiile pe internet. De multe ori am observat la cei care vând pe internet o notă de neseriozitate în sensul în care nu anunţă că nu mai au produsele respective pe stoc. Comerţul pe internet se va dezvolta exploziv şi la noi.

- Am cumpărat produse de pe internet. Soţia mea mai cumpără câte o geantă.

- Dacă în viaţa de zi cu zi nu eşti exigent cu tine însuţi, sigur că nu vei fi exigent nici cu politicienii şi atunci vei vota oameni cu dosare penale.

- Avem nevoie de educaţie sănătoasă pentru fiecare din noi, fiecare să fie eficient şi dacă fiecare din noi va fi eficient şi societatea va fi eficientă.

- Sunt adeptul învăţământului în format electronic.

- Şi în România anului 2014 campaniile pe internet vor fi mai eficiente decât cele de pe televiziune. Noi suntem încă în urmă, dar sunt convins că în 2014 campania prezidenţială va fi crucială.

- Sunt adeptul ideii că statul român este un stat laic şi trebuie să rămână un stat laic.

- Sunt adeptul libertăţii fără limite a internetului. Paginile care sunt făcute să pară drept paginile mele sunt uşor de depistat.

- Până la sfârşitul lunii iunie, Mişcarea Populară va avea filiale în 30 de judeţe, plus cele şase sectoare ale Capitalei. Nu va fi o structură ostilă dreptei.

- Multe valori lipsesc sistemului de educaţie românesc. Prima şi cea mai importantă este eficienţa. Cursurile sunt îmbătrânite. Al doilea lucru care îi lipseşte sistemului de educaţie este exigenţa. Facultăţile de stat, în goana de a obţine studenţi peste numărul de locuri pe care îl au, au coborât nivelul la admitere peste nivelul admisibil.

- Suntem o generaţie care şi-a pierdut valorile. Comunismul ni le-a stâlcit. Valorile tradiţionale au fost rase în anii 50 pentru părinţii noştri. Noi trebuie să ni le refacem. România are o şansă extraordinară, nu e o ţară săracă, nu e chiar atât de prost administrată, dar poate fi administrată mai bine.

- Un tânăr care vrea să facă politică, nu trebuie să se ferească de nimic. Când eram mai mic, mi se spunea nu te lega de Iliescu. Ei, de Iliescu mă legam. în politică trebuie să fii un om liber.

- Dacă nu îl desemnam premier pe Victor Ponta însemna că nu respect democraţia. A nu recunoaşte victoria unei alianţe care a luat 70% ar fi cel mai nedemocratic lucru. Puteam să speculez Constituţia şi să spun da, dar nu dumneavoastră, domnule Ponta. Aveam şi cealaltă variantă a unui protocol de coabitare. Decât să provoc un scandal, am spus bine, e 70%, semnăm un protocol după care putem face desemnarea. Îmi pare rău, dar a fost ales. Am avut discuţia asta şi în familie. Nu eu l-am votat pe Victor Ponta, electoratul a spus: nu contează plagiatul, nu contează dosarul penal al lui Fenechiu.

- Am grupa sanguină B. Scrie acolo că sunt fidel, nu cred că aş agăţa pe Facebook.

- Nu sunt de acord cu un cvorum de 30% şi voi reacţiona. Nu e departe momentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici