A fost stabilită data la care va fi organizat Congresului ordinar al PSD

Comitetul Executiv al PSD, reunit miercuri în şedinţă la sediul partidului, a stabilit organizarea unui Congres ordinar pe data de 29 februarie.

335 afișări
Imaginea articolului A fost stabilită data la care va fi organizat Congresului ordinar al PSD

A fost stabilită data la care va fi organizat Congresului ordinar al PSD

Evenimentul va fi organizat în contextul în care, Viorica Dăncilă a demisionat, săptămâna trecută, de la şefia PSD, iar conducerea interimară a formaţiunii a fost preluată de Marcel Ciolacu. Şi Biroul permanent al partidului a fost dizolvat, după demisia în bloc a membrilor acestuia.

Paul Stănescu deţine interimar funcţia de secretar general al PSD, iar Ionuţ Vulpescu este preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD.

Membrii în conducerea colectivă interimară sunt Claudiu Manda, Gabriel Zetea, Niculae Bădălău, Adrian Gâdea, Aladin Georgescu, Mihai Weber, Dan Nica, Dragoş Benea, Doina Federovici, Marian Pavel, Dragoş Moldova, Gabriela Firea, Gabriel Mutu, Laurenţiu Nistor, Vasile Gliga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cex,
congres,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici