„Această discuţie a fost una calmă, aşezată şi productivă”. Ce a anunţat-o preşedintele Camerei Deputaţilor pe Dăncilă la întâlnirea avută înainte de CEx al PSD

Marcel Ciolacu a anunţat că a avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă, luni seară, în care au discutat despre faptul că acesta urmează să aibă o întrevedere cu preşedinţii de organizaţii pentru a vorbi despre rezultatul PSD la alegerile prezidenţiale.

1331 afișări
Imaginea articolului „Această discuţie a fost una calmă, aşezată şi productivă”. Ce a anunţat-o preşedintele Camerei Deputaţilor pe Dăncilă la întâlnirea avută înainte de CEx al PSD

„Această discuţie a fost una calmă, aşezată şi productivă”. Ce a anunţat-o preşedintele Camerei Deputaţilor pe Dăncilă la întâlnire avută înainte de CEx al PSD

„Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre rezultatului obţinut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuţie a fost una calmă, aşezată şi productivă”, a scris Marcel Ciolacu, luni seara, pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că rezultatul PSD la alegeri nu mulţumesc pe nimeni, însă acest lucru nu înseamnă că nu există soluţii.

„A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi mulţumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat şi Vioricăi Dăncilă. A fost un rezultat care nu ne mulţumeşte pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluţii”, a completat Ciolacu.

Social-democratul i-a rugat pe colegii săi de partid să se gândească la obiectivele PSD pentru anul următor, respectiv alegerile locale şi parlamentare.

„Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, aşa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”, a conchis Marcel Ciolacu.

În discuţiile nemulţumiţilor din PSD una dintre variantele luate în calcul ar fi solicitarea demisiei Vioricăi Dăncilă, la şedinţa Comitetului Executiv de marţi, iar Marcel Ciolacu să preia interimar şefia PSD, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni marţi, de la ora 18.30, a anunţat preşedintele partidului Viorica Dăncilă. Întâlnirea va avea loc la sediul PSD din Kiseleff, iar social-democraţii vor analiza rezultatul alegerilor prezidenţiale, dar şi nemulţumirile din cadrul formaţiunii. La şedinţă există şi posibilitatea convocării unui Congres pentru următoarea perioadă.

Totodată, Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, că nu va demisiona de la şefia PSD, însă dacă vor considera colegii că trebuie să facă acest pas, atunci trebuie organizat un Congres, deoarece tot aşa a fost aleasă la conducerea partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici