Adevărul, citând surse PDL: Emil Boc a vrut să-şi dea demisia după aflarea deciziei CC

Emil Boc a vrut să îşi dea demisia dar a fost convins să renunţe de către unii colegi de partid, susţin surse din PDL. Se pare că acesta a fost şi unul din subiectele discutate la întâlnirea cu Traian Băsescu de miercuri seară.

16 afișări
Imaginea articolului Adevărul, citând surse PDL: Emil Boc a vrut să-şi dea demisia după aflarea deciziei CC

Adevărul, citând surse PDL: Emil Boc a vrut să-şi dea demisia după aflarea deciziei CC (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Curtea Constituţională a constatat, miercuri, că există un conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Guvern, ca urmare a retragerii Legii educaţiei din Senat, de către Executiv.

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy susţine că, "în mod logic", unul dintre reprezentanţii PDL sau al Preşedinţiei la CC a decis că asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei este neconstituţională şi că el nu vede motive reale pentru ca Uniunea să rămână la guvernare în aceste condiţii.

Citeşte mai multe despre intenţia lui Emil Boc de a demisiona pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici