Administraţia Prezidenţială i-a retras invitaţia lui Bogdan Diaconu la recepţia de Ziua Europei. Politicienii care au probleme cu justiţia nu au fost invitaţi

Administraţia Prezidenţială i-a retras invitaţia liderului PRU, deputatul Bogdan Diaconu, pentru recepţia oferită cu ocazia Zilei Europei, ca urmare a ultimelor acţiuni ale acestuia.

3110 afișări
Imaginea articolului Administraţia Prezidenţială i-a retras invitaţia lui Bogdan Diaconu la recepţia de Ziua Europei. Politicienii care au probleme cu justiţia nu au fost invitaţi

Administraţia Prezidenţială i-a retras invitaţia lui Bogdan Diaconu la recepţia de Ziua Europei (Imagine Bogdan Diaconu / Mediafax Foto)

"În lumina ultimelor sale declaraţii şi acţiuni, Administraţia Prezidenţială a decis retragerea invitaţiei", au precizat surse din Administraţia Prezidenţială.

În replică, deputatul a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care critică decizia Administraţiei Prezidenţiale.

"Iohannis crede că e pe moşia lui de baron neamţ la Cotroceni şi mi-a retras invitaţia de ziua Europei! Pentru mine, ziua Europei e zi de doliu, eu sărbătoresc doar Ziua Independenţei României, cea câştigată cu sânge acum 139 de ani, pe care însă ne-am pierdut-o din cauza unor vasali ca Iohannis! Haideţi să ne recâştigăm Independenţa!", a scris Bogdan Diaconu.

Diaconu este unul dintre candidaţii pentru Primăria Capitalei, deputatul promovând un discurs extremist, xenofob şi anti-migraţionist.

Politicienii care au probleme cu justiţia nu au fost invitaţi de Administraţia Prezidenţială la recepţia oferită de preşedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Europei 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici