ALEGERI LOCALE 2016 - BEM a îndreptat o eroare de pe buletinul de vot pentru primarul Capitalei: PER, înlocuit cu PRR

Biroul Electoral Municipal a dispus duminică înlocuirea pe buletinul de vot pentru Primăria Capitalei a candidatului Partidului Ecologist Român cu cel al Partidului Republican din România, îndreptând astfel o eroare materială.

958 afișări
Imaginea articolului ALEGERI LOCALE 2016 - BEM a îndreptat o eroare de pe buletinul de vot pentru primarul Capitalei: PER, înlocuit cu PRR

BEM a îndreptat o eroare de pe buletinul de vot pentru primarul Capitalei: PER, înlocuit cu PRR (Imagine: Marius Dumbrava/ Arhiva Mediafax Foto)

''Azi, 08.05.2016, constatând că în cuprinsul Hotărârii nr.45/06.05.2016 a Biroului Electoral s-a strecurat o eroare, în sensul că la punctul 9 al buletinului de vot care va cuprinde candidaţii pentru funcţia de primar general a fost menţionat Partidul Ecologist Român, partid care nu are candidaţi pentru funcţia de primar, în locul Partidului Republican din România, candidat Neamţu Niculae. Biroul Electoral procedează la îndreptarea erorii materiale din Hotărârea nr. 45/06.05.2016, în sensul că, la punctul 9 al buletinului de vot care va cuprinde candidaţii pentru funcţia de primar general va fi menţionat Partidul Republican din România'', se arată în decizia BEM.

Biroul anunţase anterior că reprezentantul ALDE va ocupa prima poziţie pe buletinul de vot pentru alegerea primarului general al Capitalei, urmat de cei ai PNL şi PSD-UNPR, iar lista va fi completată, în ordine, de reprezentanţii USB, PRU, PDS, PMP, PNŢCD, PER, PSR, Partidul Prodemo şi de candidatul independent Cătălin Berenghi.

Eroarea a fost reclamată de Partidul Republican.

Duminică, 5 iunie, votul va începe la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici