Adomniţei şi-a încheiat campania electorală printr-un cros, alături de Gabriela Szabo

Fosta campioană olimpică Gabriela Szabo a alergat, joi, la Iaşi, pe o distanţă de peste patru kilometri, alături de ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, în semn de susţinere faţă de candidatura acestuia la funcţia de primar al municipiului Iaşi.

14 afișări
Imaginea articolului Adomniţei şi-a încheiat campania electorală printr-un cros, alături de Gabriela Szabo

Adomniţei şi-a încheiat campania electorală printr-un cros, alături de Gabriela Szabo (Imagine: Mediafax Foto)

"Gabriela este o prietenă dragă, care a venit să mă susţină", a explicat Adomniţei.

Cei doi au alergat însoţiţi de peste o sută de tineri îmbrăcaţi în culorile PNL. Grupul a pornit din faţa parcului Copou şi a parcurs traseul Piaţa Eminescu – Piaţa Unirii – Mitropolie – Palatul Culturii.

"Am denumit acest cros «Iaşiul în mişcare». Acţiunea noastră a ieşit mai bine decât mă aşteptam. Am primit numeroase semne de încurajare pe traseu”, a declarat Adomniţei, spunând că se simte în formă.

Principalii contracandidaţi ai lui Adomniţei la alegerile de duminică sunt primarul în funcţie Gheorghe Nichita (PSD) şi Dumitru Oprea (PDL).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici