Adrian Cioroianu ar putea fi viitorul preşedinte al PNL Timiş

Fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, ar putea fi viitorul preşedinte al PNL Timiş, după ce fosta conducere a fost demisă pentru că la alegeri nu a obţinut peste 15 la sută.

14 afișări
Imaginea articolului Adrian Cioroianu ar putea fi viitorul preşedinte al PNL Timiş

Adrian Cioroianu ar putea fi viitorul preşedinte al PNL Timiş (Imagine: Mediafax Foto)

Adrian Cioroianu a declarat, luni, că s-ar simţi onorat de o astfel de propunere, susţinând că există posibilitatea ca el să fie numit noul şef al organizaţiei din Timiş.

"Există această posibilitate (să fie numit preşedinte al PNL Timiş – n.r.), am vorbit şi cu colegii de acolo (din Timiş – n.r.) despre asta. Eu oricum sunt implicat în organizaţie, nu aş veni din afară, sunt implicat în mai multe acţiuni ale partidului. Aş fi onorat şi ar fi onorat oricine să vină la Timiş", a spus Cioroianu.

Pe de altă parte, europarlamentarul Cristian Buşoi a declarat, că există mai multe variante luate în calcul pentru conducerea filialei Timiş, între care numirea unui şef interimar de la centru, fie revenirea în partid a lui Ovidiu Drăgănescu.

"În discuţie sunt mai multe posibilităţi: să fie numit un şef de la Bucureşti, interimar, până în toamnă, să fie numit cineva din filială, asta e puţin probabil, fie să vină fostul şef al partidului Ovidiu Drăgănescu", a spus Buşoi.

Potrivit sursei citate, decizia finală va fi luată miercuri, când se va întruni în şedinţă Biroul Permanent Central.

Prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, a declarat, luni, că nu este interesat să revină la conducerea PNL Timiş şi nici nu l-a contactat nimeni în acest sens, după ce conducerea organizaţiei judeţene a fost demisă în urma rezultatelor alegerilor.

"Nu ştiu de unde a apărut informaţia asta, pe mine nu m-a contactat nimeni să mă întrebe şi oricum nu sunt interesat să revin în politică, am alte planuri", a spus Ovidiu Drăgănescu.

Ovidiu Drăgănescu, actualul prefect de Timiş, provine din PNL, unde a fost preşedinte al filialei Timiş în perioada 2001-2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici