Adrian Cioroianu renunţă la candidatura pentru Senat

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Adrian Cioroianu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu va mai candida pentru Senat, la toamnă, şi analizează posibilitatea de a candida anul viitor pentru Parlamentul European.

19 afișări
Imaginea articolului Adrian Cioroianu renunţă la candidatura pentru Senat

Adrian Cioroianu renunţă la candidatura pentru Senat(Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că e de datoria celui care conduce să ia unele decizii de acest fel în situaţii de criză. Noi avem câteva locuri care aveau mai mulţi candidaţi potenţiali, avem şi dorinţa de a ajuta PNŢCD şi am primit în partid un om de încredere. M-am gândit că o soluţie potrivită ar fi acea de a lăsa acest colegiu pentru Senat domnului Nicolae Robu (rectorul Universităţii Politehnica – n.r.), urmând ca locul lăsat liber să rămână altor colegi", a spus Cioroianu.

Adrian Cioroianu a afirmat că a primit şi o invitaţie de a se implica într-un proiect de televiziune, la Bucureşti, dar se gândeşte să candideze pentru Parlamentul European.

"Analizez posibilitatea de a candida pentru Parlamentul European, am mulţi prieteni acolo şi cred că am experienţă pentru un astfel de loc. De asemenea, am primit o ofertă de a mă implica într-un proiect de televiziune. Voi analiza aceste situaţii", a mai spus Cioroianu.

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Adrian Cioroianu, anunţa, în iulie, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile din toamnă pentru un post de senator într-un colegiu din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici