Adrian Sârbu: Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră “democrativa”

  • Premierul Ciolacu nu are nici putere, nici instrumente să plafoneze adaosul comercial la produsele alimentare de bază
  • PNL a rămas şi fără şansa populismului deoarece Marcel Ciolacu l-a confiscat
  • Marcel Ciolacu are obiective de politician şi nu de a atinge nişte ţinte economice într-o Românie în care multe lucruri trebuie schimbate
567 afișări

“Domnia sa a început cu o glumă. De această glumă cu adaosul comercial toată lumea râde. Pentru că nu are niciun fel de putere, niciun fel de unealtă de a determina o plafonare a unui adaos comercial pentru simplul motiv că noi nu ştim care e adaosul commercial. Ce facem? Reglementăm aerul? Adaosul comercial e creat de piaţă.

Dl. Ciolacu are un obiectiv de politician. Domnia sa nu are un obiectiv de a atinge nişte ţinte economice de creştere, de schimbare în România (…) unde sunt foarte multe lucruri defecte.

Domnia sa are obiective, să se califice într-o cursă pentru preşedinţie (…)  Se concentrează pe preşedinţie şi între timp foloseşte tehnici de marketing (… )

Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră “democrativa”. PNL a rămas şi fără şansa populismului. (…) După care tot dl. Ciolacu ne spune: domne, vom rămâne împreună cu PNL şi de aici înainte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici