Adriana Săftoiu vrea să fie primar în Dej

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a declarat, joi, că i se pare mai tentant să fie primar decât parlamentar, spunând că ia în calcul ideea să îi convingă pe liberali să o lase să candideze la Primăria Dej, oraşul său natal, unde a observat că spitalul arată ca în urmă cu 20 de ani.

59 afișări
Imaginea articolului Adriana Săftoiu vrea să fie primar în Dej

Adriana Săftoiu vrea să fie primar în Dej (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Săftoiu a declarat, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că i-a venit această idee în timp ce a trecut, joi, prin Dej, oraşul său natal, pe care nu l-a vizitat de nouă ani.

"Nu ştiu dacă să nu îi conving pe liberali să mă lase să candidez la Primăria Dej fiindcă, trecând pe lângă Spitalul Dej, mi s-a părut că arată la fel ca şi acum 20 de ani, mult mai rău decât arată spitalul din Urlaţi din colegiul în care am candidat eu. Poate mă lăsaţi să candidez primar. Mi se pare mai tentant decât să stau în Parlament", a spus Adriana Săftoiu.

Deputatul PNL a adăugat că, din punctul ei de vedere, sunt mai multe asemănări între PDL şi PNL, însă marea problemă este Traian Băsescu care, potrivit Adrianei Săftoiu, a jucat faţă de PNL rolul pe care a încercat să îl joace şi Năstase faţă de PD.

"Aşa cum PSD pe vremea lui Năstase îşi propusese să absoarbă PD în 2004, cam asta a încercat să facă şi Traian Băsescu. Relaţia nu e atât de dificilă cu PD, cât e o relaţie dificilă cu un PDL dominat şi controlat de Traian Băsescu. Eu văd mai degrabă o compatibilitate între PDL şi PNL fiindcă în 2004 programul l-au construit împreună. În momentul în care Traian Băsescu îşi propune să absoarbă PNL şi să facă un partid prezidenţial, deja e o problemă", a spus Adriana Săftoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici