ALDE: Florin Cîţu nu a contactat partidul pentru a purta discuţii despre programul de guvernare

  • Conform comunicatului de presă, conducerea ALDE îşi exprimă disponibilitatea de a-l primi pe premierul desemnat pentru a-şi prezenta echipa guvernamentală şi programul de guvernare propus.
  • Premierul desemnat Florin Cîţu şi echipa de negociere a PNL încep luni negocierile pentru formarea unei majorităţi parlamentare de susţinere a Guvernului.
  • Vineri, Florin Cîţu scria pe Facebook că a depus lista miniştrilor şi programul de guvernare.
394 afișări
Imaginea articolului ALDE: Florin Cîţu nu a contactat partidul pentru a purta discuţii despre programul de guvernare

ALDE: Florin Cîţu nu a contactat partidul pentru a purta discuţii despre programul de guvernare

ALDE anunţă, luni, printr-un comunicat, că premierul desemnat Florin Cîţu nu a contactat conducerea partidului pentru a purta discuţii despre programul de guvernare pe care îl propune şi formarea unei majorităţi pentru învestirea Cabinetului său de miniştri. 

„Mesajele transmise, prin intermediari fără rol politic oficial în acest dialog, nu pot fi considerate ca exprimând o intenţie serioasă privind discuţii pentru obţinerea susţinerii Guvernului Florin Cîţu”, transmite ALDE.

Conform comunicatului de presă, conducerea ALDE îşi exprimă disponibilitatea de a-l primi pe premierul desemnat pentru a-şi prezenta echipa guvernamentală şi programul de guvernare propus.

„ALDE doreşte să afle care sunt intenţiile premierului desemnat Florin Cîţu în privinţa politicii referitoare la pensii şi salarii, dar şi care sunt priorităţile guvernamentale privind infrastructura şi investiţiile”, mai arată formaţiunea politică.

Premierul desemnat Florin Cîţu şi echipa de negociere a PNL încep luni negocierile pentru formarea unei majorităţi parlamentare de susţinere a Guvernului.

Vineri, Florin Cîţu scria pe Facebook că a depus lista miniştrilor şi programul de guvernare.

„Mandatul meu este clar: formarea unei majorităţi parlamentare cât mai repede. Începând de luni, împreună cu echipa de negociere a PNL, voi avea întâlniri cu partidele parlamentare pentru a forma o majoritate. Ştiu că se poate! Cer public PSD să nu mai întârzie calendarul de învestire a guvernului în Parlament”, scria Cîţu.

Nu au fost făcute mari modificări în componenţa guvernului. Singura modificare este la Ministerul Finanţelor, acolo unde cel care a fost desemnat în Biroul Executiv al PNL este Lucian Heiuş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici