Alegeri în aceaşi zi. PNL va propune comasarea alegerilor locale şi parlamentare - surse

Liberalii au decis să formeze un grup de lucru pentru comasarea alegerilor locale şi a celor generale, potrivit unor surse din cadrul PNL.

568 afișări
Imaginea articolului Alegeri în aceaşi zi. PNL va propune comasarea alegerilor locale şi parlamentare - surse

PNL va propune comasarea alegerilor locale şi parlamentare - surse

Sursele susţin că decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Naţional al PNL. Lucian Bode a făcut anunţul privind crearea unui grup de lucru care să analizeze opţiunea comasării alegerilor locale cu cele generale, arată sursele liberale.

Justificarea lui Bode este că „patru rânduri de alegeri în 2024 sunt multe pentru cetăţeni şi înseamnă cheltuieli mari de la buget.”

Propunerea va fi prezentată partenerilor de coaliţie de la PSD şi UDMR, au precizat sursele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici