ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00

Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, Ildiko Dosa, a declarat joi pentru MEDIAFAX că aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00, afirmând că toate voturile care vor ajunge până la ora 24:00 vor fi considerate valide.

3002 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00

Aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00 (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

''Am primit aproximativ 4500 de voturi prin corespondenţă până la această oră. Poşta Română va mai veni încă o dată până la ora 24:00 pentru a aduce ultimele voturi prin corespondenţă'', a declarat pentru MEDIAFAX locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, întrebată câte voturi prin corespondenţă au fost primite până la ora 22:00.

Toate voturile prin corespondenţă care vor ajunge la Biroul Electoral în seara aceasta până la ora 24:00 vor fi putea fi luate în calcul pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Autoritatea Electorală Permanentă a declarat, în data de 8 noiembrie, că au fost primite 8.889 de cereri de vot prin corespondenţă ale cetăţenilor români din diaspora.

14 septembrie a fost data limită până la care românii din diaspora s-au putut înscrie în Registrul electoral cu opţiunea de a vota prin corespondenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici