Alegeri parlamentare 2020. Dan Barna candidează la Sibiu. Este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputaţilor

  • Dan Barna candidează la Sibiu şi este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputaţilor.
  • Decizia aparţine membrilor USR PLUS din Sibiu care sâmbătă şi-au desemnat candidaţii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.
  • La Senat, lista candidaţilor este deschisă de Claudiu Mureşan.
751 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare 2020. Dan Barna candidează la Sibiu. Este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputaţilor

Preşedintele USR, Dan Barna, este primul pe lista pentru alegerile parlamentare şi este urmat de Marius Vulcan, Ioan Plesciuc şi Cristian Vîlcu.

La Senat, Claudiu Mureşan deschide lista de candidaţi USR PLUS fiind urmat de Anca Mălaiu şi Traian Belei.

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici