ALEGERI PARLAMENTARE: Baconschi: Am votat pentru menţinerea fermă a României în Uniunea Europeană

Fostul ministru de externe Teodor Baconschi, candidat ARD la Senat, şi-a exprimat votul la o şcoală din cartierul Aleandru cel Bun din municipiul Iaşi, el spunând că a votat pentru menţinerea fermă a României în Uniunea Europeană.

91 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Baconschi: Am votat pentru menţinerea fermă a României în Uniunea Europeană

Theodor Baconschi (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am votat pentru menţinerea fermă a României în Uniunea Europeană. Totodată, am votat pentru investiţii şi crearea de noi locuri de muncă la Iaşi”, a declarat Teodor Baconschi.

Şi senatorul PDL Dumitru Oprea, candidat ARD la Senat în municipiul Iaşi, a afirmat că a votat pentru consolidarea poziţiei României în Uniunea Europeană.

El a votat în cursul dimineţii la o secţie de votare din zona CUG.

Conform raportării făcute la ora 10.00 de către Biroul Electoral Judeţean, prezenta la vot în judeţul Iaşi a fost până la această oră de 4,61 la sută, reprezentând 3,86 la sută din cetăţenii cu drept de vot din mediul rural şi 5,35 la sută din alegărorii din municipiul Iaşi. 

Cele mai interesante ştiri despre ALEGERI PARLAMENTARE 2012, relatări din ziua alegerilor, sondaje EXIT-POLL şi REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012, totul în secţiunea specială de pe mediafax.ro.

  

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici