ALEGERI PARLAMENTARE - Bucureşti: USL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot, urmată de UDMR şi ARD

Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a hotărât, vineri, ca pe prima poziţie a buletinelor de vot din Capitală să fie trecută Uniunea Social Liberală, urmată de UDMR şi Alianţa România Dreaptă, în timp ce PP-DD se află pe poziţia a opta.

678 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE - Bucureşti: USL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot, urmată de UDMR şi ARD

În Bucureşti, USL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot, urmată de UDMR şi ARD (Imagine: Ovidiu Dumitru Maiu/Mediafax Foto)

La nivelul BEM s-a tras la sorţi ordinea în care vor apărea pe buletinele de vot, în colegiile din Bucureşti, candidaţii la alegerile parlamentare.

În primă instanţă, s-a decis asupra succesiunii candidaţilor din partea partidelor parlamentare şi a alianţelor care cuprind partide parlamentare. Astfel, USL se află pe prima poziţie, UDMR pe poziţia secundă, iar ARD ocupă a treia poziţie.

De asemenea, a doua tragere la sorţi a privit ordinea în care vor fi înscrişi pe buletinul de vot candidaţii din partea partidelor neparlamentare, în continuarea primelor trei poziţii: PPMT, PRM, PER, PAS şi PP-DD.

A treia tragere la sorţi a vizat ordinea în care vor fi tipărite pe buletinele de vot organizaţiile care privesc minorităţile naţionale.

În Bucureşti sunt 40 de colegii uninominale, 28 pentru Camera Deputaţilor şi 12 pentru Senat.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici