ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Iohannis, la vot cu soţia sa, a cărei zi de naştere este duminică: Am votat pentru o Românie normală

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a votat, duminică dimineaţă, la Sibiu, alături de soţia sa, a cărei zi de naştere este, el spunând că şi-a exprimat opţiunea electorală pentru ”o România normală, pentru România lucrului bine făcut”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1494 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Iohannis, la vot cu soţia sa, a cărei zi de naştere este duminică: Am votat pentru o Românie normală

Klaus Iohannis, Carmen Iohannis (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/ Mediafax Foto)

Klaus Iohannis a ajuns la Şcoala nr. 4 din Sibiu la ora 9.30, el venind împreună cu soţia sa, Carmen, a cărei zi de naştere este duminică.

”Este o zi foarte frumoasă, am înţeles că şi prezenţa la vot, cel puţin la secţia mea de votare, este foarte bună. Sunt foarte optimist”, a spus primarul Sibiului, după ce a votat.

Întrebat dacă a primit telefoane în această dimineaţă, el a spus că a primit şi telefoane, şi sms-uri, şi email-uri, cu gânduri bune, şi că acelaşi gând bun îl transmite şi el tuturor românilor.

Întrebat pentru ce a votat, el a răspuns: ”Pentru România lucrului bine făcut, pentru o Românie normală”.

Klaus Iohannis a spus că are emoţii şi că va avea ”până când se va termina ultima rundă de vot”.

Întrebat, de asemenea, de ce a ales să voteze acasă, la Sibiu, el a spus că aşa i se pare ”normal şi bine”, precizând că urmează să plece la Bucureşti, unde va aştepta ca votarea să se încheie.

La plecarea spre maşină, primarul Sibiului şi soţia sa au fost opriţi de două femei. Una dintre acestea l-a rugat pe primar să îi dea un autograf pe cartea sa autobiografică, ”Pas cu pas”, iar cea de-a doua femeie i-a oferit lui Carmen Iohannis un buchet de flori, urându-i ”La mulţi ani” de ziua sa de naştere.

Până la ora 9.00, prezenţa la secţia de votare amenajată la Şcoala nr. 4 din Sibiu, unde a votat candidatul ACL la Preşedinţie, era de peste 12%, potrivit reprezentanţilor secţiei.

În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de secţii de votare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici