Prezenţe record în ţară, în primele 3 ore de vot. Secţia cu 82% participare

Potrivit datelor oficiale, există, la ora 10.00, secţii de votare în ţară unde prezenţa la vot este de peste 50%. La secţia din Ostrovu Mare, judeţul Mehedinţi, prezenţa este de 82,4%.

2750 afișări
Imaginea articolului Prezenţe record în ţară, în primele 3 ore de vot. Secţia cu 82% participare

Prezenţe record în ţară, în primele 3 ore de vot. Secţia cu 82% participare

Până la ora transmiterii ştirii, la secţia din Ostrovu Mare (jud. Mehedinţi), acolo unde sunt înscrişi pe liste 57 de oameni, au votat 7. În schimb, alţi 40 au votat aici pe liste suplimentare.

Şi în secţiile din staţiuni, prezenţa este record până la această oră. Păltiniş (secţia 105)- 76.92%, Băile Felix, secţia de la Grădiniţa "Albă ca Zăpada"- 66,4%.

În secţia numărul 509 din judeţul Cluj, prezenţa este de 76%, iar în localitatea Colibi din judeţul Alba au votat deja 57% dintre alegătorii înscrişi.

Alte prezenţe mari:

Izvoarele, jud. Alba- 33%
Teleorman, localitatea Zlata- 50,8%
Telelorman, localitatea Gresia- 37,8%
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici