Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Preşedintele PSD Timiş şi preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi a făcut apel la contracandidaţii săi să ducă o campanie electorală bazată pe proiecte şi nu pe atacuri.

272 afișări
Imaginea articolului Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Foto: Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor

Alfred Simonis candidează la şefia CJ Timiş din partea PSD-PNL.

„Cred ca a venit vremea schimbării în judeţul Timiş. Timişul trebuie să recupereze anii pierduţi şi decalajele de judeţe mai mici şi sărace, are nevoie de oameni care ştiu să se bată pentru proiecte şi bani nu pentru funcţiile lor. Eu asta am făcut în ultimii patru ani şi asta îmi doresc să fac în continuare şi vă anunţ că mă înscriu în competiţia electorală şi mă voi înscrie pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş”, a declarat, luni, Alfred Simonis.

Totodată, Simonis a făcut apel la adversarii săi politici să înceteze atacurile politice şi să ducă o campanie electorală bazată pe proiecte.

„În ultimele trei săptămâni am asistat la atacuri dezlănţuite, la o campanie murdară şi la mizerii aruncate de adversarii noştri în spaţiul public, fără noimă şi fără justificare. Fac apel la actorii implicaţi în această campanie electorală să ducem o campanie decentă, o campanie bazată pe proiecte în care atacurile la persoană şi acea retorică cu care ne-am obişnuit în campaniile electorale să dispară într-un oraş în care electoratul ne-a arătat că doreşte de la noi o altă abordare”, a mai afirmat Alfred Simonis.

El a transmis câteva mesaje contracandidaţilor săi.

„Domnul Nica şi domnul Fritz au invocat spiritul Timişoarei şi au spus că acesta nu este respectat, pentru că domnia sa, dl Nica, nu este candidat pentru poziţia pe care o ocupă astăzi. Domnul Nica a făcut altceva ce nu a reuşit această performanţă nimeni, niciodată. Nimeni nu a invocat morţii Revoluţiei în războiul politic. Dar pentru că s-a referit atât de mult la spiritul Timişoarei, aş dori să-l întreb când a descoperit acest spirit, atunci când repartiza sume de la Consiliul Judeţean, şi cel mai bun exemplu este repartizarea din urmă cu două luni, (...) când Timişoara a primit zero lei?”, a mai spus Simonis.

Alfred Simonis a mai spus că Alin Nica i-a propus ca, în schimbul înscrierii în PSD, să fie susţinut pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici