Alin Nica: Mai bine îmi tai o mână, decât să colaborez cu PSD

"Mai bine îmi tai o mână, decât să colaborez cu PSD-ul", spune la RFI preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica. El e convins că liberalii autentici din judeţ îl vor susţine pe el la alegerile pentru şefia CJ, nu pe candidatul PSD.

242 afișări
Imaginea articolului Alin Nica: Mai bine îmi tai o mână, decât să colaborez cu PSD

Alin Nica: Mai bine îmi tai o mână, decât să colaborez cu PSD

"Mai bine îmi tai o mână, decât să colaborez cu PSD-ul", spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica.

El declară că nu a avut niciodată intenţia de a intra în PSD, aşa cum susţine social-democratul Alfred Simonis.

Alin Nica e convins că liberalii autentici din judeţ îl vor susţine pe el la alegerile pentru şefia CJ, nu pe candidatul PSD.

Acesta a demisionat recent din PNL şi a aderat apoi la formaţiunea fostului preşedinte liberal Ludovic Orban, Forţa Dreptei. El a intrat în Opoziţie, unde candidează pentru un nou mandat de şef al CJ Timiş, din partea Alianţei Dreapta Unită.

Toate astea după ce s-a opus deciziei ca social-democratul Alfred Simonis să fie candidatul comun PSD-PNL la Consiliul Judeţean. Ulterior, Simonis a afirmat public că Nica, înaintea demisiei din PNL, ar fi spus că vrea să intre în PSD, alături de alţi aleşi locali ai PNL.

Alina Nica dezminte: "E o declaraţie hilară şi dacă el chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD, încep să-mi pun întrebări serioase în privinţa nivelului său de inteligenţă. Rămân fidel valorilor liberale şi susţin în continuare că voturile nu se tranzacţionează, primarii nu au o sacoşă de voturi pe care o dau în stânga şi în dreapta, după cum au ei chef, aşa cum se pare că domnul Simonis crede. Să-mi aducă unul dintre primarii cu care domnia sa pretinde că aş fi solicitat să merg la PSD. Exclus! Mai bine îmi tai o mână, decât să colaborez cu PSD-ul".

Alin Nica e convins că liberalii din Timiş îl vor urma: "M-am consultat cu colegii primari şi cu membrii simpli din PNL şi vă asigur că majoritatea lor mă vor urma în acest demers, în sensul în care la vot vor vota candidatul pe care îl cunosc, candidatul dreptei şi nu vor vota Alfred Simonis, vor face campanie pentru candidatul dreptei şi nu vor face campanie pentru candidatul Alfred Simonis (...). Liberalul autentic din Timiş nu va vota şi nu va face campanie pentru PSD".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici