Alin Petrache va aplica pentru postul de consilier la Ministerul Tineretului şi Sportului

Conducerea Federaţiei Române de Rugby a decis să aplice pentru postul de consilier al Ministrului Tineretului şi Sportului, care ar urma să îl ajute pe domnul Novak cu administrarea Complexului Sportiv Arcul de Triumf, în urma anunţului apărut pe platforma managero.ro, a anunţat miercuri frr.ro.

210 afișări
Imaginea articolului Alin Petrache va aplica pentru postul de consilier la Ministerul Tineretului şi Sportului

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, alături de cei trei vicepreşedinţi Bogdan Marinescu, Anton Pisaroglu şi Mircea Copaci, împreună cu trezorierul Eugen Teodorovici îşi pun la dispoziţia ministrului experienţa lor în domeniile din care provin.” Se precizează în anunţul postat pe pagina oficială a FRR.

Alin Petrache precizează în comunicat că e bucuros să-şi ofere toată experienţa acumulată de-a lungul anilor ministrului Eduard Novak. „Am convingerea că pot face faţă acestei provocări şi consider că acest Complex Sportiv Arcul de Triumf are nevoie de un manager profesionist, motiv pentru care am hotărât, împreună cu colegii mei, să aplicăm pentru acest job.”, spune preşedintele FRR.

„Pot spune că am avantajul că am administrat acest complex şi înainte de renovare şi, mai ales, că am fost implicat în construirea noului stadion încă din momentul în care era doar un vis. Am acest avantaj, care sper să conteze pentru cei care vor alege câştigătorul.” Mai precizează oficialul FRR.

Alin Petrache a precizat că atât el, cât şi colegii săi se angajează ca în cazul în care vor fi acceptaţi pe post, vor munci fără a fi remuneraţi.

„În cazul în care nu voi fi ales eu, din orice motiv, domnul Ministru poate să aleagă dintre ceilalţi patru colegi ai mei care vin din zona managementului sportiv sau din zona mediului de afaceri.” A precizat Petrache în încheiere, subliniind că joi, cei cinci vor depune dosarele şi vor face public rezultatul demersului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici