Alina Gorghiu, numită reprezentant al PNL în Biroul Electoral Central

Biroul Politic Central al PNL a decis, în şedinţa de luni, să o desemneze pe Alina Gorghiu ca reprezentant al formaţiunii în cadrul Biroului Electoral Central, a anunţat purtătorul de cuvânt al liberalilor, Mihai Voicu.

530 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu, numită reprezentant al PNL în Biroul Electoral Central

Alina Gorghiu, numită reprezentant al PNL în Biroul Electoral Central (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Am desemnat-o ca reprezentant al PNL în cadrul Biroului Electoral Central pe deputatul Alina Gorghiu", a spus Voicu, la finalul şedinţei BPC.

Potrivit actelor normative adoptate de Guvern pe 13 martie cu privire la organizarea alegerilor locale din 10 iunie, până la 31 martie 2012 vor fi desemnaţi judecătorii şi ceilalţi membri din Biroul Electoral Central (BEC).

De asemenea, partidele şi alianţele politice şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale vor comunica BEC, până în 10 aprilie, semnele electorale. Până la 1 mai 2012 vor fi depuse candidaturile.

Campania electorală va începe cu 30 de zile înainte de data desfăşurării alegerilor, respectiv în 11 mai, şi se va încheia în data de 9 iunie, ora 7.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici