Alina Gorghiu, pe blog: Ştiţi cui aparţine marca USD, la OSIM? Vărului regelui Cioabă!

Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris, miercuri, pe blogul său, că marca Uniunii Social Democrate (USD) este înregistrată la OSIM de vărul autointitulatului rege al romilor Cioabă, Ion Cioabă Mihuţescu, comentând că, dacă nu cumva a fost o strategie mai veche, oricum ar fi meschin.

1509 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu, pe blog: Ştiţi cui aparţine marca USD, la OSIM? Vărului regelui Cioabă!

Alina Gorghiu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Postarea Alinei Gorghiu începe cu o întrebare: "A cui este USD?"

"La marca înregistrată, mă refer. Ştiţi?", continuă ea.

Deputatul liberal vine şi cu răspunsul: "Aflaţi că aparţine, cu acte la OSIM, vărului regelui Cioabă, Ion Cioabă Mihuţescu".

Gorghiu arată că înregistrarea la OSIM datează din noiembrie 2011 şi apreciază că, "dacă nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul că Mihuţescu este vicepreşedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut".

"Adaug la asta declaraţia recentă a fiului regelui Cioabă, care spunea că ei vor să se alieze cu liberalii, că romii au avut mereu o gândire liberală. Mai înţelegeţi ceva?", mai scrie Gorghiu pe blog.

Alina Gorghiu le transmite şi un mesaj reprezentanţilor USD: "Să nu uit, dacă le vine ideea celor din Uniunea cea nouă, dar de origini vechi, să-şi schimbe numele în Uniunea Social Progresistă... să renunţe, că domnul Mihuţescu a acoperit tot", spune aceasta.

PSD, UNPR şi PC au format, săptămâna trecută, alianţa electorală Uniunea Social Democrată (USD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici