Alina Gorghiu şi-a anunţat candidatura la şefia PNL, Atanasiu se retrage. Iohannis şi-a anunţat susţinerea

Prim vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a anunţat, miercuri, în şedinţa informală a liderilor PNL care se desfăşoară la această oră, intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al partidului, în timp ce Teodor Atanasiu se va retrage din postura de candidat.

2747 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu şi-a anunţat candidatura la şefia PNL, Atanasiu se retrage. Iohannis şi-a anunţat susţinerea

Alina Gorghiu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul reuniunii PNL, Alina Gorghiu şi-a anunţat candidatura pentru poziţia de preşedinte al PNL, iar Teodor Atanasiu a renunţat la această postură.

În acest moment există doi candidaţi la preşedinţia formaţiunii liberale: Alina Gorghiu şi Ludovic Orban. Funcţia va deveni vacantă după retragerea din partid a preşedintelui ales Klaus Iohannis.

Preşedintele ales Klaus Iohannis şi-a anunţat, miercuri, în şedinţa informală a liderilor liberali, susţinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la funcţia de preşedinte al PNL, conform unuor surse liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici