Alina Gorghiu. Vom participa toţi la înmormântarea lui Radu Câmpeanu duminică. Va fi doliu în PNL - FOTO

Liberalii au ţinut joi în şedinţa Biroului Politic Naţional un moment de reculegere în memoria primului preşedinte postdecembrist al PNL, Radu Câmpeanu, aproape de prezidiu fiind aşezat un portret alb-negru al seniorului, însoţit de flori.

633 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu. Vom participa toţi la înmormântarea lui Radu Câmpeanu duminică. Va fi doliu în PNL - FOTO

Alina Gorghiu. Vom participa toţi la înmormântarea lui Radu Câmpeanu duminică. Va fi doliu în PNL

"Multe şi frumoase lucruri se pot spune despre marele senior Radu Câmpeanu, dar toate au un numitor comun, iubirea lui pentru ţară. Cum altfel decât iubindu-şi ţara s-a aruncat în vâltoarea evenimentelor atunci când comuniştii erau aproape să pună mâna pe ţară ca preşedinte al liberalilor studenţi? Cum altfel dacă nu iubindu-şi ţara a acceptat să înfunde temniţele comuniste fără a-şi trăda crezul? Cum altfel dacă nu iubindu-şi ţara şi-a dedicat viaţa în exil susţinerii româneşti şi românilor de pretutindeni? Cum altfel dacă nu iubindu-şi ţara fără preget spre apusul vieţii a renuţat la o viaţă tihnită şi s-a luptat iarăşi cu comuniştii, de această dacă cu cei de şcoală nouă? Cum altfel dcă nu iubindu-şi ţara a fost alături de noi îndemnându-ne să ne iubim ţara cu orice preţ? Cum altfel dacă nu iubindu-ne ţara am putea să îl răsplătim în eternitate pe seniorul liberal Radu Câmpeanu", a rostit deputatul PNL Gigel Ştirbu la începutul şedinţei BPN.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a cerut ulterior liberalilor să ţină un moment de reculegere.

"Duminică va avea loc înmormântarea (...) Colegii mei au decis ca în aceste zile să fie doliul în PNL. Vom participa cu toţii la înmormântarea de duminică", a spus Alina Gorghiu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici