Alina Mungiu-Pippidi nu va candida la europarlamentare pe listele PDL

Liderul PDL Iaşi, Dan Cârlan, a anunţat că Alina Mungiu-Pippidi nu va candida la alegerile europarlamentare pe listele democrat-liberalilor, decizia fiindu-i comunicată în urma unei discuţii purtate joi între cei doi.

36 afișări
Imaginea articolului Alina Mungiu-Pippidi nu va candida la europarlamentare pe listele PDL

Alina Mungiu-Pippidi nu va candida la europarlamentare pe listele PDL (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

"În urma discuţiilor purtate în cursul zilei de astăzi (n.r. - joi) cu doamna Alina Mungiu-Pippidi, a rezultat că este nerealist a conta pe o potenţială candidatură a domniei sale", a informat Dan Cârlan, preşedintele PDL Iaşi, într-un comunicat de presă.

Contactat de MEDIAFAX, Dan Cârlan a refuzat să precizeze care au fost motivele acestei decizii, spunând că nu are nimic de adăugat în acest sens.

"În aceste condiţii, având în vedere şi stadiul extrem de avansat al procedurilor interne, organizaţia PDL Iaşi urmează a identifica în timp util o altă soluţie de candidatură, cu respectarea procedurilor stabilite de BPN, privind competenţele judeţene/regionale/naţionale în alcătuirea listei de candidaţi a Partidului Democrat- Liberal", a afirmat Cârlan în acelaşi comunicat de presă.

Alina Mungiu-Pippidi fusese propusă în urmă cu câteva săptămâni de PDL Iaşi pentru a candida pe listele partidului la europarlamentare, aceasta precizând că va analiza propunerea, după care va da un răspuns.

Citeşte şi:

PDL Iaşi o va susţine pe Alina Mungiu-Pippidi pentru europarlamentare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici