Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, despre criza migranţilor: O problemă ce afectează toţi europenii, nu doar câteva ţări

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Werner Hans Lauk, a spus, luni, referitor la criza migranţilor, că este o problemă care afectează toţi europenii, nu doar câteva ţări şi că sunt necesare acţiuni concertate.

439 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, despre criza migranţilor: O problemă ce afectează toţi europenii, nu doar câteva ţări

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, despre criza migranţilor: O problemă ce afectează toţi europenii, nu doar câteva ţări (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Un număr mare de oameni din afara Uniunii Europene caută adăpost în Europa faţă de război şi persecuţii politice. Mulţi încearcă să scape de condiţiile dificile şi de moarte. Aceasta este o problemă care afectează toţi europenii, nu doar câteva ţări", a spus Lauk, la recepţia de Ziua Unităţii Germane, organizată de Ambasada Germaniei la Teatrul Naţional Bucureşti.

Ambasadorul Werner Hans Lauk a spus că europenii trebuie să aibă acţiuni concertate în privinţa acestei crize, trebuie adoptate nişte reguli comune, bazate pe principiul solidarităţii.

La recepţia organizată cu prilejul Zilei Unităţii Germane au participat şi preşedintele Klaus Iohannis, ministrul pentru afaceri europene al landului federal Hessen, Lucia Puttrich, fostul preşedinte Emil Constantinescu, preşedintele CC, Augustin Zegrean, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici