Ana Birchall: Voi face tot ce îmi stă în putinţă să îndeplinesc interimatul cu profesionalism, echilibru

Ana Birchall, propusă ministru interimar al Justiţiei, dă asigurări publice că îşi va îndeplini acest mandat cu ''profesionalism, seriozitate şi echilibru'', precum şi printr-un ''dialog transparent'' cu partenerii externi.

3569 afișări
Imaginea articolului Ana Birchall: Voi face tot ce îmi stă în putinţă să îndeplinesc interimatul cu profesionalism, echilibru

Ana Birchall: Voi face tot ce îmi stă în putinţă să îndeplinesc interimatul cu profesionalism, echilibru (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Arhiva Foto)

''Îi mulţumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum şi colegelor şi colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înţelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiţiei. Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate şi echilibru. Îmi doresc ca alături de instituţiile care au atribuţii şi responsabilităţi în acest domeniu, de reprezentanţi ai societăţii civile şi mass media, precum şi printr-un dialog transparent cu partenerii noştri externi să putem asigura bunul mers al justiţiei, ca o premisă fundamentală a unei democraţii consolidate'', a scris Birchall joi pe Facebook.

Declaraţia a venit după ce Guvernul a anunţat că ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, este propunerea premierului Sorin Grindeanu pentru a asigura interimatul la ministerul Justiţiei, nominalizarea fiind trimisă preşedintelui Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici