Analiză CNN: "Alegerile primare din 2024 vor fi cele mai plictisitoare din istoria Americii"

Un jurnalist de la CNN nu crede că alegerile prezidenţiale din 2024 sunt cele mai decisive din istoria SUA de la Al Doilea Război Mondial încoace.

453 afișări
Imaginea articolului Analiză CNN: "Alegerile primare din 2024 vor fi cele mai plictisitoare din istoria Americii"

"Pentru cei care scriu despre „cursa de cai” din 2024, puţine lucruri sunt mai plăcute decât un sezon primar prezidenţial interesant. 

Atât democraţii, cât şi republicanii cooperează prin lupte captivante după încuviinţarea partidului (vezi 2008). Uneori,  alegătorii ambelor partide se unesc rapid în jurul favoriţilor.  

O privire asupra dinamicii actuale din ambele părţi sugerează că alegerile primare din 2024 ar putea fi cele mai plictisitoare din ultimii 50 de ani", crede jurnalistul Harry Enten de la CNN

Preşedintele Joe Biden şi-a anunţat marţi candidatura pentru realegere. Niciun preşedinte în exerciţiu nu a pierdut alegerile primare. 

Biden nu pare să stingă tradiţia după ce rivalii săi democraţi, Marianne Williamson şi Robert F. Kennedy Jr. nu au ocupat vreodată funcţii alese.

Williamson nu a obţinut procecente semnificative în timpul alegerilor primare din 2020, iar juniorul lui Robert Kennedy susţine teoriile conspiraţioniste privind vaccinul anti-Covid, scrie jurnalistul. 

"În tabăra republicană, fostul preşedinte Donald Trump se află în cea mai bună poziţie în a câştiga nominalizarea partidului pentru a treia oară în cariera sa politică. 

Are peste 50% în sondajele naţionale", susţine jurnalistul de la CNN care nu crede că guvernatorul Floride, Ron DeSantis, sau alţi candidaţi republicani, ar avea o şansă să-l detroneze pe cel mai controversat fost preşedinte american din istorie. 

Deşi americanii ar experimenta alegeri similare ca în 2020, este posibil ca rezultatul să fie diferit dacă Trump va câştiga. 

Potrivit BBC, thrillerul politic Biden vs Trump: Continuarea este un film pe care puţini americani doresc să-l vadă în 2024. 

Preşedintele Biden nu îi entuziasmează pe democraţi în felul în care Donald Trump şi principalul său rival, guvernatorul Floridei Ron DeSantis, activează baza republicană. Dar democraţii au acceptat în mare măsură că Biden ar putea fi cel mai bun pariu al lor în 2024, fiind un fost vicepreşedinte ce le aminteşte de epoca OBAMA. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici