Anastase: Antonescu să vorbească despre opoziţie când trece în opoziţie

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase îi recomandă liderului PNL Crin Antonescu "să vorbească de opoziţie când trece în opoziţie", ea acuzând că PNL îşi are "garnitura de miniştri care înghit tot ce se întâmplă sau împart prăjiturica", iar seara liderul lor "ţine discursuri anti-Ponta la televizor".

196 afișări
Imaginea articolului Anastase: Antonescu să vorbească despre opoziţie când trece în opoziţie

Roberta Anastase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, dacă se simte colegă de opoziţie cu preşedintele PNL Crin Antonescu, fostulşef al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a răspuns că nu i se pare "în regulă" atitudinea liderului PNL "în două luntrii" şi a spus că Antonescu ar trebui să vorbească despre opoziţie atunci când partidul său se va afla în opoziţie.

"Chestia asta cu să fii în două luntrii nu e în regulă. Domnul Antonescu poate să vorbească de opoziţie când trece în opoziţie. Deocamdată îşi are toată garnitura de miniştri în Guvern care una votează, alta spun public, nu i-am văzut făcând mai nimic, miniştri care deţin în schimb portofolii foarte importante. Nu i-am văzut spunând absolut nimic. Stau frumos, înghit tot ceea ce se întâmplă sau nu înghit sau le place sau împart prăjiturica. Iar seara, la televizor, domnul Antonescu ţine discursuri anti-Ponta", a afirmat vicepreşedintele PDL Roberta Anastase.

Aceasta a mai spus că "spectacolul public" dat de cei doi lideri ai USL ar putea fi justificat dacă aceştia ar lua decizii.

"Pe bune, ori pe noi, ceilalţi, ne consideră atât de fraieri încât să stăm şi să credem din spectacolul lor public. Un spectacol public poate fi justificat atunci când iei şi o decizie, nu doar atunci când, pentru că nu sunt comedii la televizor, să te uiţi la dezbaterile politice între cei doi lideri", a adăugat Anastase.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, într-o emisiune televizată, cine este liderul opoziţiei, el răspunzând: "Cred că tot eu", şi explicând ulterior: "Suntem la guvernare, într-o majoritate parlamentară, dar nu suntem la putere. Mă refer la mine şi la PNL cel puţin".

Întrebat cine este astăzi liderul opoziţiei, Crin Antonescu a răspuns: "Cred că tot eu. Dar opoziţia nu e la guvern, opoziţia e la putere"

El a continuat: "Nu suntem la putere. Mă refer la mine şi la PNL".

"Suntem la guvernare, suntem într-o majoritate parlamentară, dar nu suntem la putere. Mă refer la mine şi la PNL cel puţin. E valabil şi pentru alţii, dar mă rog...", a spus preşedintele liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici