Anastase, despre Plăcintă: În momentele grele, decid caracterele puternice

Prim-vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase, a declarat, joi, că nu a ştiut de demisia din PDL a senatorului Sorina Plăcintă, arătând că nu ştie dacă vor mai fi alte demisii, şi nu este un lucru de dorit.

296 afișări
Imaginea articolului Anastase, despre Plăcintă: În momentele grele, decid caracterele puternice

Anastase, despre Plăcintă: În momentele grele, decid caracterele puternice (Imagine: Octaviu Dumitru/Mediafax Foto)

"Nu am ştiut nimic, evident", a precizat Roberta Anastase întrebată despre demisia din PDL a Sorinei Plăcintă.

Ea a adăugat că nu ştie dacă vor urma şi alte demisii din PDL, arătând că demisia este o opţiune personală a fiecăruia.

"Nu este un lucru de dorit, dar în momente grele, eu am mai trecut o dată prin perioada de opoziţie în interiorul aceluiaşi partid şi în momente grele decid caracterele puternice şi opţiunile pe care unii oameni le au în viaţă care de multe ori sunt legate de oportunitate", a adăugat Anastase.

Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici