Anastase: E o premieră că un deputat cere concediu de creştere a copilului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că este o premieră faptul că un deputat cere concediu pentru îngrijirea copilului, arătând că Silviu Prigoană a obişnuit opinia publică cu premierele şi că a dorit, probabil, să îşi pună în evidenţă veniturile.

19 afișări
Imaginea articolului Anastase: E o premieră că un deputat cere concediu de creştere a copilului

Anastase: E o premieră că un deputat cere concediu de creştere a copilului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Este o premieră, dar domnul Prigoană ştiţi deja că ne-a obişnuit cu premierele, niciun fel de problemă. Sunt convinsă că va veni până la urmă. Cred că dânsul a vrut să pună în evidenţă mai mult veniturile pe care le are", a precizat Anastase.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a cerut conducerii Camerei Deputaţilor să beneficieze de concediu pentru îngrijirea copilului pe o perioadă de doi ani, iar Biroul Permanent a trimis această solicitare Comisiei juridice pentru un punct de vedere.

"Subsemnatul Vasile Silviu Prigoană vă rog să dispuneţi analiza posibilităţilor prin care să beneficiez de concediul pentru îngrijirea copilului până la 2 ani, conform legislaţiei în vigoare. Menţionez că fiul meu este născut la data de 10 decembrie 2010", se arată în scrisoarea lui Prigoană.

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor au decis să trimită solicitarea la Comisia juridică.

Adriana Bahmuţeanu a declarat, pentru MEDIAFAX, că vrea să se reapuce de muncă şi să îşi reia activităţile, acesta fiind motivul pentru care soţul ei, deputatul PDL Silviu Prigoană, a cerut conducerii Camerei Deputaţilor să beneficieze de concediu pentru îngrijirea copilului pe o perioadă de 2 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici