Anastase: Schimbarea miniştrilor e o recunoaştere a incompetenţei. Eu aş fi remaniat tot Guvernul

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a afirmat, vineri, că schimbarea unor miniştri liberali este "o recunoaştere a incompetenţei", că tot Guvernul ar trebui remaniat şi că aşteaptă plecarea din Guvern a Ramonei Mănescu, în urma atitudinii sale în cazul accidentului aviatic din Apuseni.

261 afișări
Imaginea articolului Anastase: Schimbarea miniştrilor e o recunoaştere a incompetenţei. Eu aş fi remaniat tot Guvernul

Roberta Anastase (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Roberta Anastase a afirmat, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că schimbarea celor patru miniştri liberali din Guvern este "o recunoaştere a incompetenţei".

"Eu aş fi remaniat tot Guvernul, adică să plece acasă, nu o remaniere parţială, ci pur şi simplu o plecare acasă în frunte cu domnul Ponta", a spus Anastase.

Aceasta a precizat că PDL a depus o plângere penală care îi vizează pe fostul ministru de Interne Radu Stroe şi pe ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, pentru "inacţiunea" celor doi în cazul catastrofei aviatice din Apuseni şi că, în acest context, Mănescu ar trebui, de asemenea, să plece din Guvern.

"Considerăm că este normală plecarea dumneaei (a Ramonei Mănescu – n.r.) din Guvern în urma modalităţii în care a înţeles să se comporte în cazul accidentul aviatic din Apuseni, toate dovezile mergând spre ideea unui act de incompetenţă crasă la care dumneaei este parte", a mai spus vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici