Video Anastase: Singura titulatură care i se potriveşte lui Ponta e "micul Caţavencu"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a apreciat, duminică, la Sinaia, că singura titulatură care i se potriveşte liderului PSD Victor Ponta este "micul Caţavencu", întrucât pentru acesta "responsabilitatea e sublimă, dar lipseşte cu desvârşire".

60 afișări

Roberta Anastase a declarat, într-o conferinţă de presă, la Sinaia, că nu ştie de ce social-democraţii i-au spus lui Victor Ponta "micul Titulescu", acestuia potrivindu-i-se "micul Caţavencu".

"Este clar că singura titulatură care i se potriveşte este «micul Caţavencu», care plânge pe la televiziuni despre ţărişoara lui şi în realitate chiuleşte din Parlament", a afirmat Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că "pentru Ponta responsabilitatea e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire şi toate gesturile sale politice demonstrează acest lucru".

De asemenea, Anastase a mai spus despre preşedintele PSD că, "în loc să vină în Parlament şi să-şi exprime punctul de vedere asupra legilor dezbătute acolo, stă mai mult în studiourile televiziunilor".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că, pe lângă atacul de neconstituţionalitate a Legii pensiilor, PSD va formula şi o sesizare împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, sesizare care ar putea fi înaintată nu doar Biroului Permanent al Camerei, ci şi în justiţie.

"Strângem dosarul fraudelor Anastase. Nu este prima dată când votul în Camera Deputaţilor este fraudat. Aseară (miercuri seară - n.r.) Roberta Anastase a anunţat un vot de peste 170, în timp ce pe toate imaginile filmate de televiziuni se puteau număra cel mult 80 de deputaţi prezenţi în plen. Vom strânge la acest dosar al fraudelor Anastase toate voturile viciate şi vom depune acest dosar şi la Camera Deputaţilor şi la instituţiile abilitate ale statului. Va veni momentul când doamna Anastase va răspunde nu doar politic pentru aceste fraude, ci şi juridic", a declarat Ponta.

Victor Ponta a apreciat, duminică, la Deva, că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, este "un fel de Ali Baba, şeful hoţilor din PDL", susţinând că aceasta ar fi numărat într-un mod "fraudulos, banditesc" voturile din plen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici