Anastase: Suntem cu sufletul alături de prietenii noştri polonezi în acest moment dificil

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a trimis, sâmbătă, omologului polonez, o scrisoare de condoleanţe după decesul preşedintelui Kaczynski, în care spune că este "cu sufletul alături de prietenii noştri polonezi în acest moment dificil".

27 afișări
Imaginea articolului Anastase: Suntem cu sufletul alături de prietenii noştri polonezi în acest moment dificil

Anastase: Suntem cu sufletul alături de prietenii noştri polonezi în acest moment dificil (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"L-am înştiinţat pe omologul meu de la Varşovia că eu, împreună cu colegii mei din Camera Deputaţilor, şi cu cetăţenii români pe care îi reprezentăm, suntem cu sufletul alături de prietenii noştri polonezi în acest moment dificil", se spune în scrisoarea adresată lui Bronislaw Komorowski, Mareşalul Seimului polonez.

Un avion Tupolev 154, la bordul căruia se afla preşedintele polonez Lech Kaczynski, s-a prăbuşit, sâmbătă, la aterizare într-o pădure din apropiere de Smolensk, în vestul Rusiei, provocând moartea tuturor persoanelor aflate la bord, au anunţat autorităţile poloneze şi ruse.

Preşedintele Băsescu, premierul Emil Boc, MAE român, lideri ai principalelor partide parlamentare şi şi-au exprimat regretele pentru această tragedie şi au transmis oficial condoleanţe familiei prezidenţiale şi statului polonez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici