Anastase susţine că "lucrurile evoluează pozitiv" în legătură cu revizuirea Constituţiei

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat că a discutat, marţi, cu liderii grupurilor parlamentare din acest for legislativ despre revizuirea Constituţiei şi a apreciat că lucrurile evoluează pozitiv în această privinţă.

14 afișări
Imaginea articolului Anastase susţine că "lucrurile evoluează pozitiv" în legătură cu revizuirea Constituţiei

Anastase susţine că "lucrurile evoluează pozitiv" în legătură cu revizuirea Constituţiei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am discutat şi despre Constituţie şi am o veste bună, lucrurile evoluează pozitiv şi sunt convinsă că şi după discuţiile care vor avea loc cu preşedintele ţării, săptămâna viitoare, la Cotroceni, vom avea informaţii pozitive şi ne îndreptăm, sper eu, către o soluţie, aşa cum ea a fost reliefată de referendumul din 22 noiembrie", a spus ea.

Anastase s-a întâlnit, marţi, cu liderii grupurilor parlamentare pentru a găsi o soluţie privind deblocarea situaţiei create în urma protestului reprezentanţilor PSD şi PNL de a nu mai participa la lucrările Camerei Deputaţilor, nemulţumiţi de modul în care a fost adoptată legea privind Statutul funcţionarilor publici.

Liderii grupurilor parlamentare PSD şi PNL au anunţat, după întâlnire, că vor reveni săptămâna viitoare la lucrările acestui for legislativ. Luni, 15 martie, deputaţii nu vor lucra, însă, în Parlament, ei hotărând să aibă liber de Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici