Anastase: Votul în cazul Borbely va fi dat săptămâna viitoare sau peste două săptămâni

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, marţi, că votul în cazul fostului ministru Laszlo Borbely va fi dat de plenul Camerei săptămâna viitoare sau peste două săptămâni.

84 afișări
Imaginea articolului Anastase: Votul în cazul Borbely va fi dat săptămâna viitoare sau peste două săptămâni

Anastase: Votul în cazul Borbely va fi dat săptămâna viitoare sau peste două săptămâni (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Anastase a arătat că votul în cazul Borbely era pe ordinea de zi a votului final şi că va fi dat săptămâna viitoare sau peste două săptămâni.

Întrebată dacă puterea poate da votul şi fără prezenţa opoziţiei în sală, Anastase a răspuns: "Desigur, şi fără opoziţie. Chiar şi acum erau 164 de oameni în sală. Puteţi să notaţi un singur lucru, faptul că ieri declarau că votează proiectele de interes naţional, astăzi lipsesc. Notaţi minciunile spuse de ei. Au pierdut pariul acesta".

Lucrările Camerei Deputaţilor au fost suspendate, marţi, din lipsă de cvorum, fără a mai fi dat votul final la unele proiecte de lege şi nici la cererea de ridicare a imunităţii fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici